NAKON TEŠKIH I SUMORNIH DANA KONAČNO MOŽEMO ODAHNUTI PREMIJER PLENKOVIĆ ODUSTAO JE OD RATIFIKACIJE ISTANBULSKE BULE


NAKON TEŠKIH I SUMORNIH DANA KONAČNO MOŽEMO ODAHNUTI!
PREMIJER PLENKOVIĆ ODUSTAO JE OD RATIFIKACIJE ISTANBULSKE BULE

Premijer Plenković je nakon mise na Hvaru na Veliku Subotu, doživio Božje prosvijetljenje, i spoznao da je IK ipak sotonino djelo usmjereno ka razbijanju obitelji i uništavanje kršćanske kulture kakvu danas poznajeno, Osobito ga se dojmilo kada su pored njega prolazili kršni momci, nositelji Križa sa Raspetim Isusom, za koju se ulogu moraju godinama unaprijed pripremati i predbilježiti..

Spoznaja o Isusovoj muci i patnii na križu i ljubavi prema svekolikom puku zbog kojih je tu patnju podnosio, konačno mu je ukazala na točnost svih riječi koje su mu Biskupi uputili.
Sada možete u miru provesti Uskrs dragi HDZ-ovci ,bez straha da će vas vaš veliki “Vožd” maknuti sa izbornih lista, izmaknuti vam teško stečene fotelje, prodajom časti ili da nedaj Bože završite u Remetincu.
U miru provedite USKRS sa svojom obitelji,djecom i unucima, bez straha da će vas djeca zvati “roditelj 1, ili roditelj 2,”, a vi njh “ono 1 ili ono 2”,

Sretan vam Uskrs dragi HDZ-ovci, kockoglavi ognjištari, zatucani klerikalci i vrli desničari !
1,travnja 2018,


3 misli o “NAKON TEŠKIH I SUMORNIH DANA KONAČNO MOŽEMO ODAHNUTI PREMIJER PLENKOVIĆ ODUSTAO JE OD RATIFIKACIJE ISTANBULSKE BULE

Komentari su isključeni.