HRVATSKA KLETVA KRALJA ZVONIMIRA


„Važno je zadržati stabilnost i paziti da se neki sukobi koji su ovdje postojali 15, 20, 25 godina više nikada ne otvore.’ izgovorio je Andrej Plenković , predsjednik Vlade Republike Hrvatske

Pitate se je li to moguće? Evo moguće je! Predsjednik Vlade Republike Hrvatske je to javno na Dubrovnik forumu izjavio 1.rujna 2018. godine.

Hladno, bezdušno i bezosjećajno.
Poništava se Domovinski rat, temelj Republike Hrvatske.
Ponižene su omalovažene duše poginulih mladića za hrvatsku slobodu..
Podilazi se srpskoj manjini, sprovodi se MEMORANDUM SANU 2 u punom njegovom opsegu.!
Tužan i poguban dan za opstojnost Republike Hrvatske!
Razaraju se njeni temelji ,a to je Domovinski rat i žrtve koje su dovele do pobjede.
Pobjednike se proglašava fašistima i ustašama ,a gubitnici zapovijedaju i vladaju pa Hrvatska postaje
“Nacionalna država autohtonih Srba, Talijana, ostalih naroda i  EU gospodara ,te hrvatske nacionalne manjine”

Hrvati su postali obespravljena manjina koja o ničemu ne odlučuje !
Umjesto Hrvata odlučuju Milorad Pupovac , Furio Radin, izdajice, petokolonaši i briselske sluge, koji guše i uništavaju svaki simbol hrvatske državnosti!

Dakle u samostalnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj mogu četnici koji su ubijali, palili i rušili po Hrvatskoj u Domovinskom ratu, slobodno graditi spomenike i postavljati ploče  svojim koljačima.

U hrvatskoj mogu pjevati četnici, pravoslavni svećenici, pa i Vladika, a ne može pjevati hrvatski branitelj, pjesnik i pjevač.

U hrvatskoj se mogu snimati filmovi koji optužuju hrvatsku vojsku za zločine koji su financirani novcima hrvatskih poreznih obveznika

U Hrvatskoj se srpske Novosti glasilo Srpskog narodnog vijeća, koje usput financiramo mi porezni obveznici, iz Proračuna, rugati hrvatskoj himni i nazvati je ” Lijepa naša haubico”. I još gore je što te užasne riječi, koje aludiraju na to da je hrvatska država zločinačka, spremna na ubijanje, hrvatsko pravosuđe donosi presudu: “Lijepa naša haubico” je satirična pjesma ,’Sporni tekst predstavlja oblik slobode izražavanja, zajamčene člankom 38. Ustava Republike Hrvatske, po kojem se jamči sloboda mišljenja i izražavanja misli” Znači ” Lijepa naša haubico” je sloboda mišljenja, a “Za dom spremni” nije sloboda mišljenja!

Tu slobodu mišljenja nemaju HOS-ovci koji su ginuli upravo braneći tu slobodu mišljenja, boreći se za slobodnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

To isto pravo nemaju HOS-ovci napisati na ploči „ Za dom spremni “u spomen na izgubljene mlade živote koji su utkani u tu slobodu. Za njih ne vrijedi članak 38 Ustava RH o slobodi mišljenja.
To isto pravo na spomen ploču nema ni Jure Francetić !
Koji su to trostruki kriteriji ili višestruki kriteriji u slobodnoj demokratskoj Republici Hrvatskoj ?
Agresori imaju pravo na svoja obilježja i ta obilježja nikome iz vlasti ne smetaju!
Nitko ne protestira!
Nitko ne prijeti da će se javno zapaliti!
Nitko ne prijeti skidanjem!
Nitko ne ucjenjuje!
Nitko ne traži javno da se ti spomenici i te ploče skinu i maknu!
Pa zar baš nitko?

Ali zato svako hrvatsko obilježje, svaka hrvatska ploča, pa čak i hrvatska himna smeta i sprdaju se s njome.

U hrvatskoj ni zastava nije pošteđena omalovažavanju. IDS ne postavlja hrvatske zastave, već samo njihove, dok ih se ne prisili snagom Zakona da postave hrvatsku zastavu pa tek onda županijsku, gradsku i stranačku.

U Hrvatskoj je pod slobodom mišljenja i javna objava putovnice Republike Istre, i to od strane državnog dužnosnika, gradonačelnika grada Pule, a da za taj čin ne snosi nikakve sankcije. A radi se o kaznenom djelu protiv Republike Hrvatske ugrožavanja teritorijalne cjelovitosti i ustavnog ustrojstva po članku 340 Kaznenog zakona „Tko uporabom sile ili prijetnjom uporabe sile ili na drugi protupravan način ugrozi teritorijalnu cjelovitost ili ustavno ustrojstvo Republike Hrvatske, kaznit će se kaznom zatvora najmanje pet godina“

Primjera ima bezbroj!

U kojoj i kakvoj mi to državi živimo?

U demokratskoj? NE

U pravnoj? NE

U pravednoj? NE

U slobodnoj? NE

E moj hrvatski narode!

Do kada ćeš pružati drugi obraz?

Do kada ćeš sve ovo gledati i šutjeti?

Do kada prihvaćati?

Zovu te i vapiju duše poginulih i suicidom umrlih hrvatskih  branitelja da se pokreneš da njihova žrtva ne bude uzaludna!

Ej, umorna zemljo izmučena ima li još tko umrijeti za te?  MP Thompson


Jedna misao o “HRVATSKA KLETVA KRALJA ZVONIMIRA

 1. Poštovana i draga gospođo Lili Benčik,
  sve što je proizišlo iz Vašega poštenoga, ljudski osjetljivoga i poniženoga hrvatskoga srca, sve je to istina i jako tužno, obeshrabrujuće i uznemirujuće.
  Sve to najviše pogađa one koji su dali sve svoje: sredstva, godine, svoje zdravlje i svoje živote u stvaranje ove države, da ne govorimo o tolikima kojih više nema bez obzira da su još uvijek “nestali”, poginuli u obrani zemlje i svojega naroda u agresorskom nametnutom ratu jugoarmije, jugofila, srbijanaca i domaćih izdajnika, ili su pak kao i mi nezadovoljni svime, nakon čudesno izborene pobjede i oslobođenja zemlje klonuli duhom i mnogi ne izdržavši pritisak odustali od svega, svojih obitelji i svojih života.
  Neka ih i neka nas sve pomogne i blagoslovi Bog jer nemoguće je shvatiti ovo što nam se događa bez velike zavjere ZLA i ZLOGA pisano velikim slovima.

  Nije li još tužnije da na Vaš vapaj, krik i poziv na Vašem portalu nema niti jednog jedinog komentara čitatelja istoga a vjerujem da ljudi koji su to pročitali,čak se i slažu s Vama, nisu smogli niti toliko snage da reknu svoju riječ.
  Jednostavno moramo konstatirati da imamo odnarođenu vlast kojoj nije stalo niti do države niti do naroda već do njih samih i njihovih više ili manje prikrivenih ciljeva, tutorta izvan ove lijepe hrvatske domovine ili pak ucjenjivača u samoj ovoj dragoj zemlji koji svi rade u nekom drugom cilju i interesu a ne ove države i ovoga naroda.

  Iako ne razumijemo, makar i sami obeshrabreni, draga Lili, dragi branitelji i dragi Hrvati, želimo povjerovati da Bog znade pravo i po krivim crtama pisati i da će u pravom momentu, bez obzira što bismo mi to: sada i odmah, da će povuči svoj čudesni zahvat i pokazati kako mu je stalo do ovoga hrabroga, ponosna i vjerna ostatka naroda njegova i našega hrvatskoga naroda.
  Da, neka nas Bog pomogne ustrajmo hrabro i vjerno, Njemu i svojemu hrvatskom narodu.

  Liked by 1 person

Komentari su isključeni.