Čudan način iskazivanja ljubavi prema Hrvatskoj Tončija Percana


http://crnemambe.hr/crne-mambe/stalne-rubrike/press/komentar/ucm/6944-tonci-percan-zbog-udb-e-sam-10-godina-nosio-glavu-u-torbi-a-sad-me-nazivate-mrziteljem-svega-hrvatskog-domoljubni-portal-cm-press

Tonči Percan, švedski novinar, hrvatskih korjena, nakon pet mjeseci sjetio se reagirati na moj članak od 21. srpnja 2018. godine.

https://hrvatskepraviceblog.wordpress.com/2018/07/21/kako-se-novinaru-i-pr-ovcu-privida-drzavni-udar/

Tonči Percan optužuje me da sam ga nazvala mrziteljem svega hrvatskoga i da je doušnik UDB-e . Nigdje u mom tekstu ne piše da je doušnik UDB-e, a jeli mrzitelj i jesu li njegovi twittovi i članci govor mržnje pokazati će preslike. Ne treba ih uopće komentirati, mislim da slike govore više od riječi!

tonči percan

https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3087535/novinar-tonci-percan-o-tompsonu-na-slavlju-vatrenih-to-lici-na-ustaski-drzavni-udar-modric-je-bio-moj-bog-odricem-ga-se-zbog-perkovica

tonči percan1

tonči percan 2
Dakle Tonči Percan piše za srpske medije!
tonči percan 3
tonči percan 4
Kojoj većini Hrvata si umišlja Tonči Percan? Onoj većini preko milijun hrvatskih građana koji su na ulicama i trgovima hrvatskih gradova, dočekali nogometaše uz Thompsonove pjesme ?
tonči percan 6
Kojih hrvatskih novinara? Nije napisao! Nevjerodostojno, jer nagađa!
tonči percan7
tonči percan 8
tonči percan 9
tonči percan 10
tonči percan 11
tonči percan 12
Čisti govor mržnje!
tonči percan 13
Napominjem da je Krešimir Macan zbog ovih twittova o DRŽAVNOM UDARU razriješen dužnosti posebnog savjetnika predsjednika Vlade RH odlukom premijera Andreja Plenkovića 19.srpnja 2018.godine, a Tonči Percan nije snosio nikakve sankcije za huškanje i govor mržnje putem svojih twittova!
Sve slike i poveznice dostupne su svakom, javne su i svatko ih može provjeriti na Googlu. Ništa nije izmišljeno , već se moj članak bazira isključivo na navedene slike i članke za koje sam dala poveznice!
I nadalje stojim iza svega navedenog u članku od 21. srpnja 2018. godine, što je potvrđuju  i prezentirane  preslike.
Pozivam se na čl. 19 Povelje UN o ljudskim pravima koji glasi”

Članak 19.

Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

Ustav RH ,

Članak 38.

Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.

Sloboda izražavanja misli obuhvaća osobito slobodu tiska i drugih sredstava priopćavanja, slobodu govora i javnog nastupa i slobodno osnivanje svih ustanova javnog priopćavanja.

Zabranjuje se cenzura. Novinari imaju pravo na slobodu izvještavanja i pristupa informaciji.

Jamči se pravo na pristup informacijama koje posjeduju tijela javne vlasti. Ograničenja prava na pristup informacijama moraju biti razmjerna naravi potrebe za ograničenjem u svakom pojedinom slučaju te nužna u slobodnom i demokratskom društvu, a propisuju se zakonom.