Pučka pravobraniteljica Lora Vidović napada pristrano, manipulativno i ultimativno, sa selektivnom sudskom praksom koja njoj odgovara, a Zakonu ni traga!2 misli o “Pučka pravobraniteljica Lora Vidović napada pristrano, manipulativno i ultimativno, sa selektivnom sudskom praksom koja njoj odgovara, a Zakonu ni traga!

 1. POŠTOVANI SUGRAĐANI POŠTOVANI SUBORCI
  OVO NACISTIČKO SMEĆE OD PUČKE PRAVOBRANITELJICE DAJE SI ZA PRAVO DRUGE PROZIVATI A OSOBNO PRAKTICIRA FAŠIZAM.
  POGLEDAJTE KAKO BOLESNO LIJEČI SVOJE FRUSTRACIJE NA MENI – HEROJU DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVIMA MOJE OBITELJI.
  OPROSTITE NA IZRAZU – ALI ZA TU INDIVIDUU NEMAM DRUGE RIJEČI NEGO LI – LJUDSKO SMEĆE NAJGORE VRSTE.
  Dozvolite mi da vam ovdje navedem samo neke od POVREDA LJUDSKIH PRAVA, TE NEZAKONITOSTI O KOJIMA SAM OBAVIJESTIO URED PUČKE PRAVOBRANITELJICE :

  – Policija me je nezakonito zadržala, iako nikada nisam imao ni najmanji prekršaj, tom prilikom maltretirala, i prijetili mi da će mi ubiti djecu u koliko ne odustanem od dokazivanja miniranja novih teritorija RH, te korupcije unutar pravosuđa . Samo nekoliko mjeseci nakon izrečene mi prijetnje, u namještenom incidentu umalo je ubijena moja kćerka. U toj situaciji samo ju je dragi Bog spasio od sigurne smrti. Tom prilikom polomljene su joj obje noge . Posebno vrijednoj studentici (sa zavidnim uspjehom pohađala je dva fakulteta) uništen je život i karijera;
  Hrvatske vlast a ne dozvoljavaju istragu.
  OVAKO PRLJAVA OSVETA PREKO DJETETA ZA PUČKU PRAVOBRANITELJICU NIJE NIMALO FAŠISTIČKA?
  ZA NJU JE NORMALNO DA SE DJETETU PUKOVNIKA OS RH POTRGAJU OBJE NOGE SMO DA GA SE PRIVOLI NA ŠUTNJU.
  – 2002. na okućnicu moje majke ( Općina Križ, Zagrebačka Županija ) postavljene su mine. Mine do danas nisu otklonjene iako su prijetnja našim životima. Stara i teško bolesna Hrvatica pomoć mora tražiti od EUROPOLA, iako je našim zakonima jasno definirano na koji način policija mora postupati;
  OVA GADURA ZNA DA ĆE OD TIH MINA, KAD , TAD, NETKO OD MOJIH POGINUTI ILI ZADOBITI TEŠKE POVREDE, ZATO GODINAMA NE PODUZIMA APSOLUTNO NIŠTA.
  Uz to što nam se time rade ogromne materijalne štete, radi nam se i nepravda što to zemljište naša obitelj stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Dokaz tome je i zavjetna kapelica koju je na tom posjedu podigao moj predak – u znak zahvale Bogu i pripadnosti Katoličkoj crkvi nakon bijega iz Ruskog zarobljeništva u Odesi 1916. Dijelio je istu sudbinu s pretkom uvaženog biskupa Vlade Košića. Iz tog razloga smatram da će te shvatiti i koliko smo sentimentalno vezani za tu imovinu.
  ČINJENICE DA PRIPADAMO STAROJ HRVATSKOJ KATOLIČKOJ OBITELJI – OVOJ GADURI TO JE DODATNI PROBLEM .
  Miniranje novih teritorija RH u poraću čin je terorizma, i nitko ga ne smije podržavati ili prikrivati aktere pa tako.
  – Kao časnik s besprijekornom karijerom i RVI (ponavljam – dva puta ranjen ) bio sam potjeran iz domovine i prisiljen preko pet ( 5 ) godina živjeti u progonstvu .Mladen Bajić i Dinko Cvitan nudili su mi alternativu, da preuzmem zakon u svoje ruke i da svoja prava branim, ni manje ni više nego ORUŽJEM , „ KAO PRAVI PUKOVNIK HRVATSKE VOJSKE“.
  POŠTOVANI SUGRAĐANI, POŠTOVANI SUBORCI
  OVO JE FAŠIZAM NA DJELU – FAŠIZAM KOJIM SVOJE BOLESNE FRUSTRACIJE LIJEČI PUČKA PRAVOBRANITELJICA.
  JA SAM TIJEKOM DOMOVINSKOG RATA SPASIO PUNO LJUDSKI ŽIVOTA A POSEBICE ŽIVOTE DJECE – O ČEMU JE SVOJ SUD DAO I UNICEF.
  IAKO SAM BIO TEŠKO RANJEN – BEZ JEDNE RUKE PROŠAO SAM SVA RATIŠTA .
  ZAŠTO ???
  DA BI OVAKVI BOLESNICI SE IŽIVLJAVALI NA ČLANOVIMA MOJE OBITELJI ?

  Sviđa mi se

Komentari su isključeni.