Diži se kršćanstvo


KRIŽARSKI RAT PROTIV PAKLENIH SILA – EXURGE CHRISTIANITATIS – USKRSNI KRŠĆANSTVO

SUDJELUJTE U NEPREKINUTOM MOLJENJU KRUNICE

EXURGE CHRISTIANITATIS! – DIŽI SE KRŠĆANSTVO!

Maurizio Blondet

5  listopada 2020

KRIŽARSKI RAT PROTIV PAKLENIH SILA – EXURGE CHRISTIANITATIS – USKRSNI KRŠĆANSTVO!

SJETITE SE DA IMAMO ORUŽJE!

RICORDARE – Abbiamo l’arma

LIGA MOLITVE ZA USPOSTAVLJANJE TRADICIONALNOG KATOLIČKOG REDA

image.png

                 www.exsurgechristianitatis.org

 P. Giuseppe M. Petazzi S. I. – Lampade a Gesù! – Trieste – Lampade Viventi 1939-XVII

7 LISTOPADA NA DAN GOSPE OD SVETA KRUNICE I POBJEDE NA LEPANTU U 00 – U PONOĆ –  ZAPOČINJE –  BITI ĆE POSVEĆENA MOLITVENA MREŽA NEPREKIDNOG MOLJENJA KRUNICE U ČAST  KRALJICE POBJEDE. VEZA SE USPOSTAVLJA U 23 i 45 NA KANALU YOU TUBE. PRIJAVITE SVOJE VRIJEME KAD STE SIGURNI DA MOŽETE MOLITI!

Nalazimo se u posljednjoj fazi plana svjetske dikature koja ima za cilj potpuno podjarmljivanje ljudskog roda od strane financijsko masonskih elita koje već kontrloliraju gotovo svako područje naših života. Nikada kao sada nije bio toliki rizik gubitka elementarnih sloboda našeg života i da budemo svedeni na civilizacijsku razinu koju možemo jedino nazvati PODLJUDSKOM.

Ovo u čemu sad živimo danas je konaćna faza procesa koji se odvija stolječima kojemu je jedina prepreka KATOLIČKA RIMSKA CRKVA koja je stoljećima bila barijera protiv širenja demoskih sila revolucionarnog procesa a koja je kako izgleda,  u mnogome izgubila svoju fundamentalnu misiju.

U ovom dramatičnom trenutku smo svjesni da neme vremena za osrednje mjere. Sa ovim sotonskim silama nema dijaloga. One hoće ustvari zbrisati s lica zemlje svaki trag ISTINE i bilo koji pojam koji se odnosi na Boga. Imaju za cilj oduvijek izbrisati kršćansku civilizaciju tako da ne ostane više ni njen spomen.

Prisvjestimo se da se radi o ratu. Ovaj je RAT. Rat u kojem u prvom redu NADNARAVAN. I kao što znamo, kako se već događalo u povijesti kad je izgledalo sve izgubljeno NEBO stiže u pomoć. Postoji samo jedno ime koje ima MOĆ zaustaviti ove sotonske planove a to je NAŠ GOSPODIN ISUS KRIST na čije se IME pregiba svako koljeno na NEBU na zemlji i pod zemljom. NAŠ GOSPODIN je povjerio DJEVICI MARIJI vodstvo nebeske vojske koja će dovesti do toga da bude zgažena glava ohole zmije s neizbježnom pobjedom NJENOG BEZGREŠNOG SRCA.

Prema ovom scenariju nastaje EXSUGE CHRISTIANITATIS – DIŽI SE KRŠĆANSTVO! Naša borba je KRIŽARSKA VOJNA. Naša akcija je KONTRAREVOLUCIJA. Nije revolucija s suprotnim predznakom koja samo stvara novo tlačenje i koju  podhranjuje ista fundamentalna mržnja. Ovo je akcija koja nastaje za uspostavljanje istinske TRADICIJE I REDA nad kojima se vrši nasilje. Naš moto može biti jedino preuzet od SVETOG PAPE PIA X: USPOSTAVITI SVE U KRISTU. To je jedina garancija ISTINE, PRAVDE I SLOBODE, a onda i MIRA.

STOGA NAŠA KRIŽARSKA VOJNA ZAPOČINE PRVO POZIVOM NA NADNARAVNA ORUŽJA. Posebno prema snu sv. Ivana Bosca, naš stvarni cilj je obnova dvije starinske i utoliko veoma moćne pobožnosti MARIJINOG kulta u okviru KRŠĆANSKE POMOĆI i klanjanja SAKRAMENTALNOM ISUSU KOJI JE VIŠE NEGO IKADA POGRĐIVAN.

PRVI MJESEC

UVOĐENJE NEPREKIDNOG MOLJENJA KRUNICE KRALJICI POBJEDE – REGINA DELLE VITTORIE

Povezujemo se s jednim starinskim bratstvom nastalim početkom 600-te koje je osnovao dominikanac otac Tommaso Ricci o.p., a ponovo ga je uspostavio blaženi Bartol Longo. Sastoji se u tome da se stvori lanac neprekinute molitve s ciljem podrške svim silama koje u ovom trenutku snažno djeluju kao podrška KRISTU i NJEGOVOJ CRKVI. Znamo da naša bikta nije protiv bića od krvi i mesa nego protiv  PRINCIPATA I MOĆI, protiv gospodara ovog svijeta tame, protiv sila zla koje se nalaze u nebeskim prostorima.

Ova grupa će ovdje dole stvoriti POČASNU STRAŽU KRALJICI ANĐELA tako da se njezini ratnici moći usmjeriti u bitci kao MARIJINI VITEZOVI.

CILJ NEPREKIDNOG MOLJENJA KRUNICE JE UČINITI DA ZVUK SVETE KRUNICE DANJU I NOĆU ODZVANJA BEZ PRESTANKA OD PRVOG DANA GODINE DO POSLJEDNJEG, NA SVAKOM MJESTU DO KOJE SE MOŽE DOSTIĆI I USMJERITI PREMA MARIJI I NJENOM VJEČNOM KULTU POSTIŽUĆI  NJENU TRAJNU POMOĆ.

NEPREKIDNO MOLJENJE KRUNICE IMAT ĆE ZA CILJ TRAŽITI OD BOGA PO MARIJI DOBRA ZA ČITAVO ČOVJEČANSTVO A POSEBNO ĆE SE MOLITI ZA SLJEDEĆE:

1.     POBJEDU BEZGREŠNOG SRCA MARIJINOG I OSLOBOĐENJE LJUDSKOG ROGA OD PAKLENIH SILA UTJELOVLJENIH U SVJETSKIM MASONSKIM LOŽAMA I DEMONSKIH HORDI NJIMA PRIDRUŽENIM.

2.     USPOSTAVLJANJE KRŠĆANSKOG PORETKA – JEDINOG KOJI MOŽE GARANTIRATI ISTINSKO DUHOVNO I MATERIJALNO DOBRO  ČOVJEKA JER JE U SKLADU S ZAKONIMA KOJI IZRAŽAVAJU VOLJU STVORITELJA. USPOSTAVLJANJE KRŠĆANSKOG PORETKA UKLJUĆUJE DOKIDANJE REVOLUCIONARNIH SILA, USPOSTAVU PRIMATA ISTINE KAO TEMELJNOG PRINCIPA MIŠLJENJA I DJELOVANJA, PROTIV APOSTAZIJE, TEOLOŠKOG MIDERNIZMA I MORALNOG RELATIVIZMA KOJI SE ŠIRE UNUTAR I IZVAN CRKVE, STVARANJE DRUŠTVENOG KATOLIČKOG TKIVA I SUSTAVA VLASTI KOJE POSTAVLJA BOŽJE ZAKONE NA PRVOM MJESTU KAO TEMELJ ISTINSKOG OPĆEG DOBRA.

3.     OBRAĆANJE GREŠNIKA I SPAS DUŠA U VELIKU SLAVU BOŽJU KOJE ĆE POSTIĆI BEZGREŠNA OSVAJAJUĆI ŠTO JE MOGUĆE VIŠE DUŠA SVOJIM BEZGREŠNIM SRCEM SAVRŠENO SJEDINJENIM S PRESVETIM SRCEMI ISUSOVIM I VOLJOM BOŽJOM.

DRUGI MJESEC: USPOSTVALJANJE ŽIVIH LAMPAŠA

PREUZIMA STARINSKO BRATSTVO  koje je uspostavio  JEAN MARIE VIANEY – OPAT IZ ARSA, a kojemu je bila svrha stvoriti lanac trajnog klanjanja pred SAKRAMENTALNIM ISUSOM, tako da se odaje neprekidno čašćenje ISUSA KRISTA U PRESVETOM OLTARSKOM SAKRAMENTU. To je osobito važno kao zadovoljština u trenutku kad je SAKRAMENT EUHARISTIJE neprekidno pogrđivan i vrijeđan.

Iz teksta konstitucija ŽIVIH LAMPAŠA:

„Živi lampaši su izabrane duše koje hoće odati čast trajnoj adoraciji PRESVETOG SAKRAMENTA, cjelodnevno i uvijek. BOŽANSKI KRALJ LJUBAVI VIDJET ĆE OKO SEBE ONE KOJI GA ČASTE I PRIKAZUJU MU SVOJE MOLITVE I PROŠNJE U IME CIJELOG KRŠĆANSKOG SVIJETA.“

SVRHA ŽIVIH LAMPAŠA JE STVARAMKE MREŽE ČAŠĆENJA I KLANJANJA PRED PRESVETIM SAKRAMENTOM.

EXSURGE CHRISTIANITATIS SE RAĐA KAO LEGIJA LJUDI I ŽENJA DOBRE VOLJE KOJE SI POSTAVLJAJU KAO CILJ POSTAVLJANJE SVETE CRKVE NA STUPOVE KOJI JOJ OSIGURAVAJU KONAČNU POBJEDU USPOSTAVLJAJUĆI NJENO DJELOVANJE KAO MAJKE I UČITELJICE I VODITELJICE JEDNE NOVE ERE KRŠĆANSKE CIVILIZACIJE.

Namjera naše molitve je izražavanje suglasnosti s FATIMOM u duhu POKORE i NAKNADE priznavajući nadnaravnu vrijednost u postizanju gore navedenih ciljeva. U tu svrhu je važno podcrtati ono što je bitno: Gospa je u svom ukazanju u Fatim /1917/ dala točnu zapovjed: „PRESTANITE VRIJEĐATI MOGA SINA! INAČE ĆE USLIJEDITI JOŠ STRAŠNIJI RAT!“

Svatko tko se osjeća u suglasju s gore navedenim ciljevima treba shvatiti da mreža molitve ne može bit učinkovita ako ju ne prati iskreni napor u smjeru iskrene reforme vlastitog života u kojem sudjeluje. Ona se s jedne strane mora odvijati koliko je to ljudski moguće uz pomoć neizostavne posvećujuće milosti čestog pristupa Sakramentima, prestankom ponavljanja naših grijeha nudeći sebe kao prinos u duhu naknade za grijehe cijelog svijeta….

OBRAĆAMO SE SVIMA U KOJIMA ODZVANJA POZIV NA ORUŽJE: UJEDINIMO DUHOVE, DUŠE, SRCA I SNAGE. SAD JE ČAS.

NA SVE VEĆU SLAVU BOŽJU!

Prijevod Kornelija Pejcinovic


Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s