Vladajuće elite pretvaraju ljude u roblje, prisiljavajući  na cijepljenje patogenim, neučinkovitim cjepivom, umjesto da istražuju metode liječenja i lijekove


Evo što nas čeka

Poziv u pomoć iz Australije koji je upućen svima nama

Ne događa se samo njima , dogoditi će se i nama, Covid –potvrda je tek početak!

Neviđeni okrutni zločin prema maloljetnoj djeci sa prisilnim cijepljenjem bez prisustva roditelja, učinjen je na stadionu u Australiji. 25 tisuća djece dovedeno je i cijepljeno. Neki su odmah umrli, neki su pali u komu, a o daljnjim posljedicama tek će se vidjeti. I to u 21.stoljeću! Kakvi su to umovi izmislili? Koji  Hitler, ovo su  još bolesniji umovi!

Australija je uživala sva moguća prava na privatnost, prava na zdravstvo, slobodu govora, slobodu kretanja, prava na prosvjede, pravo na Bogoslužje.

Sve se promijenilo u trenutku kada je australski premijer Scott Morrison izjavio da je došao novi svjetski poredak i da se ta činjenica mora prihvatiti i ponašati u skladu sa njom.

Pandemija proglašena radi cjepiva

Uopće se ne ulaže u istraživanje lijekova, jer je očita namjera samo cijepljenje

Čak se zabranjuju lijekovi koji su se pokazali učinkovitim.

Testiranje nema uporište u medicini, to je čisto političko pitanje, a ne medicinsko pitanje, da bi se dobili masovni pozitivni rezultati testova.

Što je odgovorno , a što neodgovorno ponašanje?

Inzistirati na neučinkovitom, eksperimentalnom cjepivu, koje ne štiti i ne sprečava širenje zaraze i na protuustavnim Covid-potvrdama, koje su diskriminirajuće, fašističke? ili

Omogućiti dostupnim lijekove koji su se pokazali učinkovitim i usmjeriti ogromne novce od cjepiva u istraživanje i usavršavanje lijekova?

https://www.logicno.com/wp-content/uploads/2021/08/ZA-Pfizer-SKANDAL-Plenki-o-18-milijardi-cjepiva.mp4?_=1

U ovom kratkom videu, u kojem predsjednik Vlade RH kaže kako je EK naručila od Pfizera (naglasio je “samo od Pfizera”) za 2021. – 2023. 1, 8 milijardi doza. Zašto? Jer je predviđeno docjepljivanje. Ako ih je EK naručila, morat će ih i platiti!

Predsjednik Vlade RH, kaže :“ Ovo cijepljenje neće biti vježba samo za jedno ljeto… docjepljivanje je jedan proces na koji se moramo navikavati“  A zašto? Pa onda nema kraja!

Zašto se ne bi liječili i sačuvali urođeni imunitet za borbu sa virusom? Eto zašto:

„kako bi   „zaradili“ profiteri u vlasti“

EU ima oko pola milijarde stanovnika, i pitanje je kome će oni ispucati tih 1,8 milijardi doza u 2 godine. A sigurno nisu naručili samo Pfizera.

Ugovor s Pfizerom onemogućava  Vladama koje su ga potpisale primjenu alternativnih lijekova, primjerice Ivermectina, čak i ako su učinkovitiji od Pfizerovih produkata.

Gdje je tu odgovornost prema građanima?

U teroru, prisili, poništavanju ljudskih prava i sloboda, diskriminaciji, segregaciji?

Ne može biti izgovor da se  to sve radi zaštite od zaraznih bolesti, jer i cijepljeni šire zarazu, razboljevaju se i umiru!

Što to znači? Da je cijepljenje promašen i pogrešan pristup, da se treba usmjeriti na učinkovite lijekove !

E da, ali kome će se onda ubrizgati onih 1,8 milijardi doza cjepiva? Ne smiju propasti zar ne?

Lili Benčik/hrvatskepravice