ZANIMLJIVA MAIL PREPISKA


KAKO JE MILORAD PUPOVAC JAVNO OBJAVIO MAIL KOJI JE DOBIO SA POZDRAVOM ZDS, TAKO ĆU JA JAVNO OBJAVITI CIJELU PREPISKU

Milorad Pupovac manipulira sa istinom, jer nije objavio kompletnu prepisku, već samo ono što njemu odgovara,mail koji je dobio, ali ne i svoj odgovor, naravno sve sa ciljem neprestanog izigravanja velike žrtve i ugroženosti.  Ne shvaća Milorad Pupovac da je manipuliranje Jasenovcem propali projekat. Može još malo vremena, ali istina o Jasenovcu izlazi na svijetlo svakim novim danom sve više.

1.MAIL KOJI JE DOBIO MILORAD PUPOVAC

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=news&id=1040384&i_ref=read_more_mobile_slider

Pupy,

ZA DOM SPREMNI je bio i ostati ce prastari HRVATSKI pozdrav!!!!!

ZDS!

Mladen Kostic

Milorad Pupovac

Jučer u 2.05, dobio sam mail u kojem me netko s imenom Mladen Kostić pozdravlja sa ZDS, te navodi da je “ZA DOM SPREMNI prstari HRVATSKI pozdrav!!!”
Nije prvi put, od ovog nekog, a nije prvi put ni od drugih nekih.
Nije prvi put e-mailom, ni Facebookom, ni pismom, a ni na ulici.
Vjerovatno nije prvi put ni na dan sjećanja na žrtve Jasenovačkog logora, a nisam siguran da li je prvi put da se isti šalje na znanje predsjednici, premijeru i predsjedniku Sabora. Prvi put sam odgovorio i objavio.
Tek da se vidi koliko smo se navikli na to da je normalno da se i u vrijeme i na mjestu komemoracije žrtvama genocida/holokausta i ratnog zločina veliča pokret i režim koji je za njih odgovoran.
Unatoč odluci Ustavnog suda i odredbi Kaznenog zakona prema kojoj je to kažnjivo djelo.
Osuda zločina u Jasenovcu bez osude ovog pozdrava bilo gdje i bilo kad se on pojavljivao, nije potpuna.
Iskazivanje pijeteta žrtvama jasenovačkim bez osude svega što veliča zločinačku NDH i ustaški pokret, predstavnici naroda žrtava i antifašisti kojima se šalju ovakve poruke teško mogu doživjeti kako bi trebalo.

2.ODGOVOR MILORADA PUPOVCA

Odg: Pupy, ZA DOM SPREMNI je bio i ostati ce prstari HRVATSKI pozdrav!!!!!

Mladene Kostiću,
Zašto na listu onih koje pozdravljate sa ZDS ne uvrstiti i glavnog državnog odvjetnika i ministra unutrašnjih poslova? Možda vam oni “otpozdrave”, a možda l ostali s liste dobiju priliku koliko je “prstari” vaš pozdrav.

3.ODGOVOR MLADENA KOSTIĆA

Milorade,

da li Vi to meni prijetite? Prije svega nisam Vam ja Pupovica da se tako prema meni drsko ponašate! Jeli jasno? Šta se Vi umišljate, da ako ste saborski zastupnik da ste BOG? Vaš mi se vokabular uopće ne svidja! Vi ste Srbi uvijek bili ugroženi, dapače to je već poznato i to već  “vasceo svet zna”, a nota bene samo lažete i mijaučete a na žalost drugi narodi stradavaju od vaših boraca “koji pobegoše kao zečevi” a najviše su stradali Hrvati i kad onda dobijete po labrnji onda opet ista pričca počima iz početka, Hrvati su ustaše, Hrvati su fašisti, Hrvati su ovakvi, Hrvati su onakvi. Čovjek se pita šta je to kod vas Srba da toliko mrzite i lažete? Pogledajte velikoga gospodina Aleksandra Vulina i onu njegovu namrgodjenu surlu, Bože me sačuvaj takvih ljudi! Zar Vama nije jasno da su u lažima kratke noge? Što se tiče prastarog HRVATSKOG pozdrava ZDS, zapamtite me dobro ,to je moje mšljenje na koje imam pravo i nitko mi ga ne može uzeti a pogotovo ne Vi, a o nekima iz Ustavnog suda i uopće iz pravosudja ne treba trošiti riječi jer su i sami dio problema zbog kojega Hrvatska ne može krenuti naprijed. O tome je i SOA u svojem izvješću pisala.

Na vašu  žalost moja duša i srce kao i savijest su čisti kao suza, ako kome državni odvjetnik i ministar unutarnjih poslova treba pokucati na vrata onda ste to upravo Vi! Sjetimo se Vaših sramnih izjava kako su Hrvati citiram: “pokrstili 11.000 srpske nejači”. To je čisti govor mržnje Milorade!

Sjetimo se Vaših uvreda i ispada u Hrvatskom državnom Saboru kada ste dosli u Sabor sa onom famoznom vrpcom oko ruke, da je hrvatsko pravosudje nepristrano istog momenta kada ste to napravili podigli bi protiv Vas kaznenu prijavu!

Do dan danas ne znamo što je bilo sa Dr. Ivanom Šreterom! Šta je bilo sa novcima oko Tesline banke? Mogao bih tako dugo pisati ali mislim da je dosta,  jer Vi  ćete ponovo dignuti cijele medije na noge i žaliti se da ste ugroženi. Tipična srpska propaganda. Napisa tako jednom jedna srbenda imena Dobrica Ćosić u onim “Deobama” citiram:

“Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

„Laž je srpski državni interes.“

-„Laž je u samom biću Srbina“.

-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

Znate kako sklada i pjeva najbolji hrvatski pjevač i kantautor, ali prije svega hrvatski dragovoljac Domovinskog rata gospodin Marko Perković Thompson kada kaže: “Nebom lete šišmiši  i vrane al’ je soko za njih previsoko……..”

Da sam završio kao negativac na glavnoj stranici Yutarnjeg i Yučerašnjeg to nije baš  tako loša stvar, jer da bi me ova dva lista hvalila onda bi se morao pitati šta se to dogadja? Samo me čudi da nisam završio još i na Yutelu u središnjem Dnevniku ili čak na CNN-u Šta o Vama novinari misle najbolje se može vidjeti u ovome članku:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dok-plenkovic-u-mislima-lebdi-hodnicima-bruxellesa-vucic-i-vulin-planiraju-veliku-srbiju-1157687/

Da Vaše “Novosti” iz tjedna u tjedan fabriciraju laži, uvrede to je za neke briselske sluge “satira”. No svakoj sili dodje kraj.

Vi ste osudjeni od Hrvatskog Nacionalnog etičkog Sudišta za VELEIZDAJU i najinteligentnije bi bilo da se pokrijete po ušima i glavi da Vas nitko ne vidi niti čuje.

A sada Liam Shi kako to vole reći hrvatski znanstvenik Dr. Josip Stjepandić i postovana Plašikracija! 🙂

Mladen Kostić

Nema potrebe komentirati!

Tek da sam ovaj odgovor objavila uz dopuštenje Mladena Kostića!

Hvala lijepa poštovani Mladen Kostić!