JOKIĆEVA PODVALA KURIKULARNOM REFORMOM


VOJKO OBERSNEL I NEHOTICE OTKRIO SVU PODLOST  I PODVALU JOKIĆEVE KURIKULARNE REFORME

U žaru pobjede u 2. krugu Lokalnih izbora 4.lipnja 2017 godine Vojko Obersnel  u svom je govoru razotkrio i ogolio svu  podlost i zlu namjeru SDPove politike prema RH.

. kad govorim o svjetonazoru ne mislim pri tom samo na ustaše i partizane, iako je i tu važno reći kakav nam je svjetonazor, ali svjetonazor je i kakve programe radimo u školama i vrtićima i koliko nam je širok socijalni program. Hvala vam još jednom i svima na angažmanu i naravno medijima koji su nas pratili kroz ovo razdoblje i što da kažem uz prigodnu pjesmu Bandiera Rossa poseban pozdrav za HRT iz Lenjingrada s krstarice Aurora.“

U te tri rečenice rekao je sve,svo zlo od kojeg ne odustaje i kojega se ne kaje on kao Gradonačelnik Rijeke i član SDPa. O toj je temi opširno napisao članak prof. Matko Marušić na Portalu Hrvatskog kulturnog vijeća ,”Dvije važne istine o hrvatskim komunistima”;http://www.hkv.hr/vijesti/politika/26887-prof-matko-marusic-vojko-obersnel-u-pobjednickom-zanosu-otkrio-istinu-o-sdp-u-i-kurikularnoj-reformi.html

Evo što se isčitava iz tog kratkog govora Vojka Obersnela:

1.Poistovjećujući se sa partizanima ,Obersnel se ne odriče ideologije i načina vladanja KPJ,već i dalje stoji na njenim pozicijama,a to znači da podržava masovne zločine koje je ta partija počinila nad Hrvatima (Bleiburg,Macelj,Huda i mnogobrojne jame) strahovladu KPJ,Goli otok ,Staru Gradišku i izdaju Hrvatskih nacionalnih interesa ,kada su  KPH i Račan oduzeli hrvatskoj oružje TO  i onemogućili joj da se brani od Velikosrpske agresije.

2.Obersnel poistovjećuje Rijeku sa Lenjingradom i samim time sebe sa Lenjinom. Čak je i u čast pobjede naveo i krstaricu Auroru i zapjevao  Bandiera Rossa. Opće je poznato da je pucnjima iz Aurore započela “Oktobarska revolucija” i lenjinizam i staljinizam ,koji su iza sebe ostavili više od sto milijuna žrtava. A još je opasnija simbolika te Aurore,jer Obersnel sebe vidi kao novog Lenjina ,koji poziva na novu revoluciju t.j. ukidanje demokratskog poretka i povratak komunističkog režima.,( poseban pozdrav za HRT) Slično se ponaša i IDS u Istri sa tom razlikom što otvoreno poziva na odcjepljenje i  govori o “Republici Istri,” pa i o “Državi Istri”  IDS je čak na Dan Republike Italije 2.lipnja,naredio da Uljanikovi divovi i veliki pulski Rotor svijetle u bojama Talijanske zastave”tricolori”!

3.A treće najopasnije i najpogubnije je razotkrivanje Jokićeve podvale sa kurikularnom reformom:”svjetonazor je i kakve programe radimo u školama i vrtićima ” kojom bi se djecu još od vrtića odgajalo bez i samog spominjanja Hrvatske. Sve Hrvatsko bi se izbacilo iz odgoja i obrazovanja i stvarala se ” djeca svijeta ” bez hrvatskog identiteta. Time bi se  na lukavo miran način riješilo “hrvatsko pitanje ” koje nisu ni masovnim likvidacijama nakon 2,Sv. rata i kasnijim udbaškim ubojstvima širom svijeta ,uspjeli “riješiti”

Komunista ostaje komunista! Nikada od komuniste demokrata! Demokraciju i pluralizam njihov mentalni sklop jednostavno  ne  shvaća i ne prihvaća!


2 misli o “JOKIĆEVA PODVALA KURIKULARNOM REFORMOM

Komentari su isključeni.